Image Alt
  /  kontakt os

Vores kundeserviceteam på t-art21.com er altid klar til at hjælpe og forsøger at besvare dine spørgsmål så hurtigt som muligt.

Hvis du har spørgsmål vedrørende dine aktuelle ordreoplysninger eller din betalings- og leveringsstatus, kan du finde et par nyttige links nedenfor, inden du kontakter os.

Husk, at du skal oplyse følgende oplysninger, når du afgiver din bestilling: postnummer, adresse, navn og andre relevante oplysninger. Den mindste fejl eller unøjagtighed kan føre til en betydelig forlængelse af leveringstiden og tab af din ordre under transporten.

Vores politik for returnering og tilbagebetaling

  • Giv os besked så hurtigt som muligt, hvis du har modtaget en ordre med beskadigede eller manglende varer.
  • Du kan gøre dette ved at tage billeder af alt det, du har modtaget, herunder emballageetiketterne, og sende dem til os. Det vil hjælpe os med at finde ud af, hvad der skete, og hvordan vi kan undgå lignende problemer i fremtiden. I de fleste tilfælde vil vi svare dig med resultaterne af vores undersøgelse inden for to arbejdsdage.
  • Som følge heraf kan vi give dig kompensation i form af genlevering af de manglende varer, en delvis tilbagebetaling, kredit til et fremtidigt køb eller en rabatkupon.
  • Selv hvis varerne bliver konfiskeret af tolden (det har en chance på 1 % for at ske, baseret på vores statistikker gennem årene), tilbyder vi genlevering eller kredit for nye køb på vores websted.
  • Før du kontakter os, skal du kontrollere, om du bruger den korrekte dosering af produkterne, og om du følger producentens anvisninger. Vær opmærksom på, at fed mad og alkohol, der indtages før du tager tabletterne, kan nedsætte virkningen af produktet.

Betalinger

Vi accepterer betalinger med større kredit- og betalingskort, PayPal-overførsler og kryptovalutaer som praktiske og diskrete betalingsmetoder i vores online shop i Danmark. Hvis du vil vide mere om betaling af din ordre, kan du besøge vores betalingsside.

Sporing af din bestilling

Alle ordrer kan nemt spores online, mens din ordre når frem til dig. Du kan finde flere oplysninger på siden “Forsendelsesoplysninger”.

Levering

Levering til Danmark sker med anbefalet standard luftpost og tager i gennemsnit ca. 7-10 dage. Vi tilbyder også levering i hele verden!

Se venligst vores forsendelsesoplysninger på vores side.

DU ER VELKOMMEN TIL AT SPØRGE OS OM ALT

Hvis du har spørgsmål, forbehold eller har brug for hjælp til at vælge de rigtige produkter til dig, kan du kontakte os direkte for generelle forespørgsler eller spørgsmål om din ordre.

Vi gør alt for at svare inden for 24 timer, men på grund af tidsforskelle mellem dig og vores supportteam kan det tage op til to arbejdsdage. Vores kontorer er åbne mandag til fredag.

Close
About