Image Alt
  /  BETALING

Det er nemt at gøre forretninger med os!

  • Du skal blot vælge de varer, du ønsker, lægge dem i indkøbskurven og gennemføre dit køb.
  • Når du har afgivet din bestilling, modtager du straks en faktura til din e-mailadresse og kan vælge din betalingsmetode. For at minimere unødige forsinkelser skal du læse betalingsvejledningen omhyggeligt.
  • Betalinger behandles normalt inden for 2-3 arbejdsdage, og vi sender dit køb inden for 24 timer, efter at det er blevet korrekt behandlet og godkendt.

Vores accepterede betalingsmetoder

Vi værdsætter vores kunders privatliv og gør alt for at tilbyde så mange betalingsmuligheder som muligt. For bekvemmelighed og sikkerhed accepterer vi kreditkortbetalinger, betalingskort, PayPal-overførsler og for

KREDITKORT

Vi tilbyder hurtige, sikre og nemme kreditkortbetalinger fra de fleste større kreditkortsudbydere, herunder:

DEBITKORT

Kunder, der er forsigtige med at videregive deres kreditkortoplysninger online, kan bruge andre grundlæggende betalingskort, herunder:

ONLINE PENGEOVERFØRSEL

Vi anbefaler, at du bruger PayPal, da det er en velrenommeret og vigtigst af alt en pålidelig betalingsløsning:

KRYPTOVALUTA

Hvis du ønsker at være helt anonym fra starten, kan du bruge Bitcoin, som er en populær betalingsmetode blandt vores mangeårige kunder.

Afgivelse af din første ordre

Selv om vi er en af de eneste ED-onlinebutikker, der accepterer større kreditkort, anbefaler vi ikke, at førstegangskøbere bruger et kredit- eller betalingskort, når de bestiller for mere end 5000 kr.

  • Nye kunder bør helst betale med pengeoverførsel (f.eks. PayPal) eller overførsel af kryptovaluta (f.eks. Bitcoin). Kunder, der bruger disse betalingsmetoder, behøver ikke at blive bekræftet, så ordren kan behandles hurtigere. Når de bruger disse betalingsmetoder, får de også 10 % rabat på store ordrer.
  • Hvis du er tilfreds og ønsker at bestille igen, kan du bruge et kreditkort, uanset ordrestørrelse, og få rabat på alle fremtidige ordrer.

 

* Validering af kreditkort- og PayPal-betalinger kan tage alt fra 2 timer til 2 dage, mens vi ofte behandler og klarerer betalinger inden for 1-2 dage.

Close
About